За нас

Arendoo е peer-to-peer пазар на заедница на патници и сопственици на имоти, каде што сопствениците можат да понудуваат, а изнајмувачите можат да бараат и да изнајмуваат имоти за одмор и градски имоти во Европа.

Arendoo ги сврзува сопствениците и изнајмувачите на имоти од цела Европа и овозможува комуникација меѓу нив во мултилингвално опкружување. Платформата се заснова на модерни ИТ решенија, кои создаваат безбедна и ефективна средина за меѓународни плаќања.

Arendoo е создаден од луѓе со знаења и искуство во изнајмување имоти, кои се обидуваат да ја направат платформата што е можно пофункционална, а истовремено презентираат инспиративни опции за патувања

 

More than 15.000 membersfrom 23 countries

More than 15.000 members
from 23 countries

Properties in 11 countries

Properties in 11 countries

New properties listedevery day

New properties listed
every day

10 000+ reviews

10 000+ reviews