Блог

Нови функционалности на  Arendoo.

Нови функционалности на Arendoo.

06.12.2019
Превод во разговорите (чатот). Co-Host и други подобрувања.
Arendoo веќе и во Романија

Arendoo веќе и во Романија

23.01.2019
Arendoo.ro е веќе активен и во Романија.
Arendoo во 2017

Arendoo во 2017

16.01.2018
Нови промени во платформата за последниот квартал на 2017 година
Ново подобрување на ARENDOO - РЕЦЕНЗИИ

Ново подобрување на ARENDOO - РЕЦЕНЗИИ

30.05.2017
Најавуваме нова функција- РЕЦЕНЗИИ
Новите карактеристики го прават Arendoo уште поудобен.

Новите карактеристики го прават Arendoo уште поудобен.

12.04.2017
Ново ажурирање на системот со нови функционалности и дизајн.
Стануваме уште подобри. Нов  дизајн на платформата и многу дополнителни функции.

Стануваме уште подобри. Нов дизајн на платформата и многу дополнителни функции.

02.02.2017
По околу 6 месеци напорна работа, со задоволство ви ја претставуваме ажурираната верзија на платформата.
Поканете пријател да се придружи на Arendoo и  добијте попуст од 5% на следните ваши резервации

Поканете пријател да се придружи на Arendoo и добијте попуст од 5% на следните ваши резервации

13.07.2016
Arendoo расте секој ден се побрзо. Веќе имаме неколку илјади наематели кои успеаја да ја искористат нашата платформа и да поминат незаборавни денови за одмор на инспиративни места. Ако сте едни од нив, ќе ви бидеме благодарни ако им кажете на вашите пријатели за нас.
Стануваме се подобри. Повеќе алатки и функции на Arendoo

Стануваме се подобри. Повеќе алатки и функции на Arendoo

07.07.2016
Better communication with an improved messaging system,Faster sign up and log in with google and facebook
Arendoo започнува да работи со start-up пребарувачот за имотите за одмор HomeToGo.

Arendoo започнува да работи со start-up пребарувачот за имотите за одмор HomeToGo.

31.05.2016
Клучниот напредок за клиентите на Arendoo и демонстрацијата на континуираното вложување од страна на Arendoo, поголемата изложеност на вистинските пазари, ќе придонесе за повеќе резервации за клиентите на Arendoo.