Бројот на пронајдени имоти според критериумите што ги поставивте е: 615
Покажи ја мапата
€ 99
Стан, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Неа Перамос, Грциja
€ 230
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Eleftheroupoli, Грциja
€ 190
Стан, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 9
Неа Перамос, Грциja
€ 220
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 11
Палео Цифлики, Грциja
€ 50
Соба, Број на гости (вкл. деца) 4
Nea Potidea, Грциja
€ 120
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Кавала, Грциja
€ 130
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 12
Marathos, Грциja
€ 115
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 7
Ерисово, Грциja
€ 100
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Каварна, Бугариja
€ 150
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Fanari, Грциja
€ 120
Вила, 5 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Авдира, Грциja
€ 120
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Авдира, Грциja
€ 200
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 10
Кавала, Грциja
€ 140
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Фурка, Грциja
€ 245
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 10
Паралиа Неас Триглиас, Грциja
€ 100
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Nea Irakleia, Грциja
€ 185
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 9
Касандра, Грциja
€ 120
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Аспровалта, Грциja
€ 120
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Авдира, Грциja
€ 280
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 10
Mpoulamatsia, Грциja