Бројот на пронајдени имоти според критериумите што ги поставивте е: 26
Покажи ја мапата
€ 250
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 12
Касандра, Грциja
€ 1039
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 7
Пефкохори, Грциja
€ 160
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Вурвуру, Грциja
€ 365
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Касандра, Грциja
€ 580
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Агиос Николаос, Грциja
€ 720
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Агиос Николаос, Грциja
12Од2