Бројот на пронајдени имоти според критериумите што ги поставивте е: 25
Покажи ја мапата
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Кавала, Грциja
€ 150
Вила, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 2
Кавала, Грциja
€ 250
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Кавала, Грциja
€ 180
Стан, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Кавала, Грциja
€ 90
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Кавала, Грциja
12Од2