Бројот на пронајдени имоти според критериумите што ги поставивте е: 8
Покажи ја мапата
€ 99
Стан, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Неа Перамос, Грциja
€ 190
Стан, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 9
Неа Перамос, Грциja
€ 105
Стан, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Eleftheres, Грциja
€ 70
Вила, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Elaiochori, Грциja
€ 95
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 5
Eleftheres, Грциja
€ 99
Стан, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Неа Перамос, Грциja
Стан, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 5
Неа Перамос, Грциja
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 5
Неа Перамос, Грциja