Бројот на пронајдени имоти според критериумите што ги поставивте е: 80
Покажи ја мапата
€ 140
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Тасос, Грциja
€ 80
Вила, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Киларахи, Грциja
€ 50
Стан, Студио, Број на гости (вкл. деца) 4
Скала Рахони, Грциja
€ 35
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Лименарија, Грциja
€ 100
Стан, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Ψιλή Άμμος Θάσου, Грциja
€ 40
Соба, Број на гости (вкл. деца) 3
Ψιλή Άμμος Θάσου, Грциja
€ 55
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 3
Ψιλή Άμμος Θάσου, Грциja
€ 130
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 7
Скала Киларахи, Грциja
€ 90
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Скала Рахони, Грциja
€ 80
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Limenas Thassos, Грциja
€ 45
Апартхотел
Скала Сотирос, Грциja
€ 80
Стан, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 5
Тасос, Грциja
€ 110
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 7
Potamia, Грциja
€ 90
Стан, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 5
Potamia, Грциja
€ 110
Стан, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 10
Киларахи, Грциja
€ 150
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 10
Хриси Амудија, Грциja
€ 55
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Лименарија, Грциja
€ 70
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 5
Лименарија, Грциja
€ 55
Соба, Број на гости (вкл. деца) 2
Тасос, Грциja
€ 20
Стан, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Лименарија, Грциja