Бројот на пронајдени имоти според критериумите што ги поставивте е: 343
Покажи ја мапата
€ 100
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Каварна, Бугариja
€ 185
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 9
Касандра, Грциja
Вила, 1 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Елените, Бугариja
€ 290
Вила, 6 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 20
Изгрев, Бугариja
€ 260
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Александрополис, Грциja
€ 120
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Asteri, Грциja
€ 300
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 7
Loutra Eleftheron, Грциja
€ 350
Вила, 5 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 11
Неа Потидеа, Грциja
€ 95
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 8
Аспровалта, Грциja
€ 230
Вила, 5 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 12
Касандра, Грциja
€ 60
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Devetaki, Бугариja
€ 250
Вила, 6 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 11
Ретимно, Грциja
€ 140
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 7
Созополи, Грциja
€ 93
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 4
Агиос Николаос, Грциja
€ 120
Вила, 4 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 10
Нео Хорио, Грциja
€ 103
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 7
Ретимно, Грциja
€ 127
Вила, 3 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Ретимно, Грциja
€ 108
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Xirokampos, Грциja
€ 108
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Xirokampos, Грциja
€ 108
Вила, 2 спална/и, Број на гости (вкл. деца) 6
Xirokampos, Грциja