Casa di Bella AMA7016

(1)
[26] Споделете
Изберете датуми
Цена на ден од:
€ 120
Цена на ден од € 120 Затворете ✖
Гости
Возрасни
Деца
Од 2 до 12 години
Бебиња
До 2 години и помали
Максимален број 12 гости. Бебињата не се вклучени во вкупниот број на гости
Сопственик
Одговор на прашања/барања
100 %
Време за одговор
5 часа
Член од
Август 2018
Поврзи се со Georgios

За да испратите барање, најавете се на вашиот профил или регистрирајте се!

|
X
Опис
Our residence is located just 12km from Volos, which is one of the most picturesque cities in Greece with plenty of entertainment options. The two floored villa is just 15 meters from the beautiful beach with crystal clear waters, giving you privacy and exclusivity. It has 4 bedrooms which can accommodate up to 11 guests, 2 bathrooms, fully equipped kitchen, spacious living room and diner. The house is surrounded by a beautiful garden with soft green lawn and flowers.
Превод на описот на
ПрикажиСокриј
Карактеристики
Имотот се издава од:Индивидуален сопственик
Реф. № :ZM0072
Град:Marathos, Грциja
Тип:Вила
Број на гости (вкл. деца):12
Спална/и:4 спална/и
Бањи:2
спрат:1
Површина:125 кв. м.
Единечен кревет
Единечен кревет - 3
Дупли кревет
Дупли кревет - 3
Кауч на склопување
Кауч на склопување - 2
Кауч
Кауч - 1
ПрикажиСокриј
Опременост и удобности
Cafe
Cafe
BBQ
BBQ
Garden
Garden
free Wi-Fi
free Wi-Fi
Air-conditioner
Air-conditioner
Kitchenette
Kitchenette
TV
TV
Washing machine
Washing machine
Cutlaries
Cutlaries
Dishwasher
Dishwasher
Free parking in the complex
Free parking in the complex
Fridge
Breakfast
Breakfast
Bar
Bar
Restaurant
Restaurant
SPA
SPA
Wi-Fi at the reception (extra charge)
Wi-Fi at the reception (extra charge)
Safe
Safe
Linen
Linen
Swimming pool
Swimming pool
Children Playground
Children Playground
Lift
Lift
Paid parking
Paid parking
ПрикажиСокриј
Правила за сместување и престој
Сместување од
Сместување од:15:00
Заминување до:
Заминување до::10:00
Pets allowed
Pets allowed
Smoking allowed
Smoking allowed
Cleaning for extra charge
Cleaning for extra charge
ПрикажиСокриј
Во близина
First line
First line
ПрикажиСокриј
Оценки
Рејтинг
Од 1 прегледот
чистота
комуникација
Автентичност на објавата
Ivaylo
25 септември 2020
Великолепно! Всичко е реално.
Хубава и удобна къща, великолепен изглед, добронамерени домакини.
Цени
Попусти/Доплати и такси за чистење
Такса за еднократно чистење € 15
За повеќе од 8 гости,доплата € 8 евро за човек од вечер
Резервации за повеќе од 1 денови
Цена на ноќевање +5%
Датуми и цени за едно ноќевање
Од датум - До датум
Цена за ноќевање
19.04.2021 - 30.04.2021
€ 120
01.05.2021 - 31.05.2021
€ 115
01.06.2021 - 16.06.2021
€ 120
17.06.2021 - 18.06.2021
€ 90
19.06.2021 - 24.06.2021
€ 128
25.06.2021 - 29.06.2021
€ 90
30.06.2021 - 30.06.2021
€ 128
01.07.2021 - 31.07.2021
€ 115
01.08.2021 - 29.08.2021
€ 128
30.08.2021 - 02.09.2021
n/a
03.09.2021 - 04.09.2021
€ 99
05.09.2021 - 20.09.2021
€ 85
24.09.2021 - 30.09.2021
€ 99
01.10.2021 - 26.12.2021
€ 120
27.12.2021 - 31.12.2021
€ 90
01.01.2022 - 31.01.2022
€ 120
01.02.2022 - 28.02.2022
€ 90
01.03.2022 - 02.03.2022
€ 120
03.03.2022 - 07.03.2022
€ 90
08.03.2022 - 31.03.2022
€ 89
12.04.2022 - 30.04.2022
€ 120
01.05.2022 - 31.05.2022
€ 115
01.06.2022 - 16.06.2022
€ 120
17.06.2022 - 18.06.2022
€ 90
19.06.2022 - 24.06.2022
n/a
25.06.2022 - 29.06.2022
€ 90
30.06.2022 - 30.06.2022
€ 128
01.07.2022 - 31.07.2022
€ 115
01.08.2022 - 01.08.2022
€ 120
02.08.2022 - 29.08.2022
€ 128
30.08.2022 - 04.09.2022
€ 120
05.09.2022 - 20.09.2022
€ 85
01.10.2022 - 02.03.2023
€ 120
ПрикажиСокриј